Bijeenkomsten die we hebben meegemaakt:

Ik en mijn familie


's Heerlenloo

Mooi hoe Maranza tijdens het congres Ik en mijn familie aansluit bij hetgeen er leeft in de zaal! Maranza durft werkelijk los te laten en 'te laten ontstaan'. Weet aanwezigen echt te raken: een aanrader!!!

Stieneke Ruitenbeek-Kieft 's Heerlenloo


Great Minds Meeting

Master Peace

MasterPeace is een internationale vredesorganisatie die muziek en kunst gebruikt om mensen van alle achtergronden te inspireren tot het aangaan van een dialoog om samen te bespreken hoe perspectief gecreëerd kan worden voor iedereen. We “celebrate diversity and are passioned to support an inclusive society”

Op 3 september organiseerden we onze jaarlijkse “Great Minds Meeting” in Utrecht. Het centrale thema was “Colourful”.

Ca 250 aanwezigen vanuit een diverse achtergrond zoals onderwijs, sociale ondernemers en creatieven hebben met elkaar echt gesproken over de dilemma’s en kansen in onze samenleving.

Marihuela was DE verbindende factor tussen de thema’s in het plenaire deel. Als er 1 persoon is die staat voor diversiteit , inclusiviteit en kleurrijkheid , dan is het Marihuela!

Authentiek en passievol, verrassend en verleidend, scherp en to the point.

Onze survey onder de aanwezigen gaf een enorm hoge score, met enorm veel dank aan en waardering voor Marihuela

Aart Bos Global Leadership Masterpeace


Op zoek naar Talent!

Careander

Met Maranza op ontdekkingsreis, op zoek naar onze talenten. Careander is een zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking of een ontwikkelingsachterstand. Zaterdag 9 juni stond in het teken van talenten. Centraal stond de vraag: ieder mens heeft een talent en welke heb jij? De groep bestond uit 70 personen en samen hebben wij ontdekt hoe de eigen talenten in de schijnwerper konden komen te staan. Allereerst was er een opening door theater, er waren workshops en we gingen samen op pad. Kortom we hebben van en met elkaar genoten.We werden ondersteund door de theatergroep Maranza met hun prachtige theatrale omlijsting van de ontdekkingstocht naar talenten. Maranza durfde het aan om mensen uit te dagen, kom maar met ons op het toneel. Met spel, zang en muzikale ondersteuning, dit alles zorgde ervoor dat de zaal uitgedaagd werd om spontaan te reageren. De typetjes die werden neergezet waren herkenbaar en riepen op tot hilariteit, bewustwording en soms tot emoties. De afsluiting was spontaan en werd zelfs een beetje emotioneel. Wat bleek, er waren veel mensen in de zaal die het talent hadden van troosten én knuffelen!

Maranza, bedankt, jullie hebben de bedoeling van de dag gesnapt, uitgedaagd tot herkenning én ons tot nadenken gezet. TOP! Heel veel dank!

Cliënten & medewerkers van Careander