Spelen

met

wat er

speelt

Maranza Voorstelling

Een interactieve voorstelling, waar twee acteurs en een pianist samen met het publiek spelen met wat er speelt. In anderhalf uur verzamelen we alle invalshoeken en onderzoeken vanuit verschillende perspectieven wat werkt, niet werkt en wat ontbreekt. Wat is het verhaal in de zaal wat vertelt wil worden?

De voorstelling is goed te combineren met aansluitend het Ongestoorde Gesprek waar jullie verder praten om te komen tot samen stapelen met verschillende invalshoeken, belangen, verlangens en perspectieven.


Lees meer over Maranza voorstelling.Hartversterkertje


Een hart onder de riem voor elk team.

Een laagdrempelige manier om met elkaar het hart luchten met het hart op de tong,

Pianist Joep en improvisator Marihuela begeleiden gesprekjes met hart voor de zaak, die ze met hart en ziel teruggeven via een geimproviseert lied.

Een hartverwarmend en intiem programa van een uur tijdens werktijd. Om even stil te staan en versterkt weer verder te gaan .


Lees meer over het hartversterkertje
Schuur Diner


Een ludieke manier om schurende samenwerking onder de loep te nemen. Heb je de moed om die ene persoon waar samenwerken cruciaal is voor jullie opdracht, maar met wie het stroef verloopt uit te nodigen voor een driegangen diner? Samen met andere mensen die een betere samenwerking verlangen schuiven jullie aan bij het Conflict diner. Improvisatieactrice en facilitator Marihuela Belt onderzoekt samen met een pianist op laagdrempelige wijze dat wat in de weg staat van jullie samenwerking. En vooral dat wat de samenwerking signifikant zou kunnen doen verbeteren!

Onwaarschijnlijk Waardevol

Wat jullie teweeg brengen, oproepen, eruit trekken, bijdragen en bovenal betekenen in heling en schonen is onwaarschijnlijk waardevol! Wat is het toch bijzonder dat jij/jullie op ons pad zijn, dank jullie wel!!

Monique Creemers Raad van Bestuur De Zorgcirkel