Wie wil jij zijn?

ervaringsgerichte coaching

Toegang tot jouw eigen weten

In de afgelopen 12 jaar dat ik Marihuela nu ken, heeft zij mij regelmatig met veel succes gecoacht. Als er levensvragen op mijn pad komen, bel ik haar. Zo weet (mijn 'diepere weten') ik vaak binnen no-time, waarover mijn dilemma gaat, en welke vervolgkeuze ik moet maken. Marihuela is zeer getalenteerd in het aanvoelen van de onderstroom aan gevoelens waarvan ik zelf vaak nog niet bewust van ben. Op een liefdevolle, respectvolle en humorvolle manier, raakt ze deze onderstroom aan en word ik me bewust van wat er speelt. Wat ik ook fijn vind is dat ze ruimte geeft aan de overtuigingen (gedachten) in mijn hoofd zodat die ook een stem krijgen en vervolgens losgelaten kunnen worden. Zo blijft er over waar mijn vraag werkelijk over gaat en ben ik in staat de juiste vervolgstappen te zetten. Marihuela is uniek omdat zij het liefdevolle, confronterende, spelende, humorvolle, serieuze en sensitieve weet de combineren. Ze is in staat mensen te openen en hen te laten accepteren wat is.

Anke van Rees

Individuele coaching....

(in een groepje!)


Persoonlijke ontwikkeling heeft veel effect op meerdere deelgebieden in je leven. Zowel prive als professioneel. Een mens kan zichzelf nog beter leren kennen in de interactie met andere mensen. Bovendien is de coaching bij Marihuela Belt ervaringsgericht. De oefeningen, waar je soms meerdere deelnemers voor nodig hebt, helpen ons van gebaande paden te komen. Geven toegang tot informatie die verfrissend, verrassend én logisch zijn. Die ons invallen. Bovendien is het buitengewoon verhelderend om toeschouwer te zijn, van het proces van een ander.

Tegelijkertijd, hoe blijf je trouw aan jouw eigen weten? Jouw eigen-wijsheid? Individuele coaching, zonder groepje, is soms een welkome toevoeging tijden een proces van teamcoaching. Opgedane ervaringen binnen de teamsessies in alle rust uitdiepen. En toepassen in de eerst volgende teamcoaching. Ook meer privacy gerelateerde onderwerpen die voor jou niet gepast zijn in een team, kunnen stem en onderzoek krijgen in de individuele sessies. Enneh... soms knapt een heel team op, na het inzicht van 1 teamlid.


Bel anders even om te overleggen wat jij zou willen: 0626248484Leef je eigen verhaal!


Als het verhaal waarin je leeft je niet meer goed past en sommige rollen zijn uitgespeeld, dan is het tijd om je eigen verhaal opnieuw te vinden.

Wanneer: 03 mrt, 24 mrt, 14 apr 12 mei, 16 juni
Tijd: 09.30-12.30
Waar:   Moon's Farm Noordwijk
Wie: Begeleider Marihuela Belt
Kosten: 175,00 euro incl. 21% btw per sessie (factuur mogelijk)

Bij 5 sessies 1 persoonlijke coaching t.w.v. 75 euro cadeau.