Leef je eigen verhaal!


Als het verhaal waarin je leeft je niet meer goed past en sommige rollen zijn uitgespeeld, dan is het tijd om je eigen verhaal opnieuw te vinden.

Verrassen, Vertellen, Vinden

"Who would you be, without your story? "

Zonder dat we het vaak door hebben kunnen we vast zitten in onze, of andermans, verhalen. Wat we wél vaak doorhebben is dat de rollen die we vervullen in ons leven soms beginnen te schuren. Iets klopt niet meer, of ontbreekt juist, of er is een heel nieuw perspectief bijgekomen die een ander licht werpt. Wat is op dit moment eigenlijk waar voor jou, los van alle vertelde verhalen? Bestaat er een innerlijk kompas die richting geeft en heb je daar eigenlijk wel toegang toe? We gaan, ervaringsgericht, op zoek naar de ongecensureerde versie van het verhaal dat jij nu zou willen leven. Daarom is elke sessie erop gericht onszelf te doen verrassen, zodat wat vertelt wil worden tussen alle ingesletenheid door kan ontsnappen. De sessies kunnen los beleefd worden, maar hebben een enorme meerwaarde om als serie van 5 te volgen.

Info:
Wanneer: 03 mrt, 24 mrt, 14 apr 12 mei,16 juni 2021

Tijd: 09.30-12.30
Waar:   Moon's Farm Noordwijk
Wie: Begeleider Marihuela Belt
Kosten: 175,00 euro incl. 21% btw per sessie (factuur mogelijk)
Bij 5 sessies 1 persoonlijke coaching t.w.v. 75 euro cadeau.


Hoe zit het met Covid-19?

Is het wel realistisch om fysieke sessies van 'Leef je eigen verhaal' in een wereld van lockdown en avondklok de wereld in te sturen? De locatie Moonsfarm is in elk geval prachtig ruim en we hebben daar kunnen ervaren dat het, met een kleine groep van 6, eenvoudig is om ons aan richtlijnen te houden.

Vervolgens zijn er een paar keuzes die je kunt maken mocht éen of meerdere sessies niet doorgaan:

1: Geld terug
2: Ze worden online gegeven. (verschil in prijs krijg je teruggestort).

Het

Fluistert


Sessie 1:

Het ligt op het puntje van je tong, maar soms vind je de woorden nog niet. Je ziet het door je oogharen heen, jouw volgende stappen. Het klinkt door in een liedje, maar iets houd je in het oude verhaal. In sessie 1 geven we stem aan wat verlangt wordt.

Jouw Verhaal


Sessie 2:

Uit welk verhaal kom jij? Wat waren de rollen die je hebt gespeeld? Wat waren de spelregels van jouw herkomst? Was er ruimte voor jouw eigen verhaal? Is er wel een eigen verhaal? We delen en spelen en werpen een frisse blik op een oud verhaal.

Het

Knooppunt


Sessie 3:

Wat is het dilemma waar je tegenaan loopt? Of dat steeds teruggekerende thema waar je in vastloopt? Je hebt vast al veel gedaan aan persoonlijke ontwikkeling, je jeugd misschien al twaalf keer verwerkt. En steeds loop je hier tegenaan. We onderzoeken een knooppunt vanuit verschillende perspectieven. Op zoek naar een onbekende invalshoek, of de zachtheid van blijmoedige acceptatie.

Zonder verhaal


Sessie 4:

"Who would you be without your story?" Wat als er helemaal geen verhaal is? Gebeurtenissen neutraal zijn? Je niets, leeg en betekenisloos bent tot je er zelf betekenis aan geeft? Nemen we onszelf en onze verhalen niet te serieus? Wat als we gewoon een onderdeeltje zijn van al dat leeft. Net als een boom, een bloem en tor? Niet meer, niet minder. Wie wil jij dan zijn de komende tijd? Op verrassende wijze krijg je de kans jezelf te (her)vinden.

Toekomst verhaal


Sessie 5:

We gaan onze gewenste toekomst bestellen, met het vertrouwen dat het nog briljanter manifesteert, dan wij kunnen verzinnen. Met heldere en zuivere intenties geven we vorm aan onze toekomst. Waar liggen jouw waarachtige wensen? Welke keuzes maak je voor nu? Op welke focusgebieden wil jij je richten? We delen onze toekomst met elkaar als afronding van het gevonden Eigen Verhaal.

ONLINEIn aangepaste vorm vindt 'Leef je eigen verhaal', ook online plaats.

Wanneer: 05 mrt, 26 mrt, 21 apr 12 mei, 18 juni 2021
Tijd: 09.30-11.30
Waar: Via Zoom
Wie: Begeleider Marihuela Belt
Kosten: 125,00 euro incl. 21%btw per sessieBij 5 sessies 1 persoonlijke coaching t.w.v. 75 euro cadeau.