Leef je eigen verhaal!


Als het verhaal waarin je leeft je niet meer goed past en sommige rollen zijn uitgespeeld, dan is het tijd om je eigen verhaal opnieuw te vinden.

Verrassen, Vertellen, Vinden

"Who would you be, without your story? "

Zonder dat we het vaak door hebben kunnen we vast zitten in onze, of andermans, verhalen. Wat we wél vaak doorhebben is dat de rollen die we vervullen in ons leven soms beginnen te schuren. Iets klopt niet meer, of ontbreekt juist, of er is een heel nieuw perspectief bijgekomen die een ander licht werpt. Wat is op dit moment eigenlijk waar voor jou, los van alle vertelde verhalen? Bestaat er een innerlijk kompas die richting geeft en heb je daar eigenlijk wel toegang toe? We gaan, ervaringsgericht, op zoek naar de ongecensureerde versie van het verhaal dat jij nu zou willen leven. Daarom is elke sessie erop gericht onszelf te doen verrassen, zodat wat vertelt wil worden tussen alle ingesletenheid door kan ontsnappen. De sessies kunnen los beleefd worden, maar hebben een enorme meerwaarde om als serie van 5 te volgen.


Info:
Wanneer: We starten weer als de wereld weer open is

Waar: Moon's Farm Noordwijk
Wie: Begeleider Marihuela Belt
Kosten: 99,00 euro ex 21% btw per sessie.


Bij 5 sessies 1 persoonlijke coaching t.w.v. 75 euro cadeau.


Hoe zit het met Covid-19?

Is het wel realistisch om fysieke sessies van 'Leef je eigen verhaal' in een wereld van lockdown en avondklok de wereld in te sturen? We wachten nog even tot we weer echt samen kunnen komen. De locatie Moonsfarm is in elk geval prachtig ruim en we hebben daar kunnen ervaren dat het, met een kleine groep eenvoudig is om ons aan richtlijnen te houden..


Het

FluistertSessie 1:

Het ligt op het puntje van je tong, maar soms vind je de woorden nog niet. Je ziet het door je oogharen heen, jouw volgende stappen. Het klinkt door in een liedje, maar iets houd je in het oude verhaal. In sessie 1 geven we stem aan wat verlangt wordt.

Jouw VerhaalSessie 2:

Uit welk verhaal kom jij? Wat waren de rollen die je hebt gespeeld? Wat waren de spelregels van jouw herkomst? Was er ruimte voor jouw eigen verhaal? Is er wel een eigen verhaal? We delen en spelen en werpen een frisse blik op een oud verhaal.

Het

KnooppuntSessie 3:

Wat is het dilemma waar je tegenaan loopt? Of dat steeds teruggekerende thema waar je in vastloopt? Je hebt vast al veel gedaan aan persoonlijke ontwikkeling, je jeugd misschien al twaalf keer verwerkt. En steeds loop je hier tegenaan. We onderzoeken een knooppunt vanuit verschillende perspectieven. Op zoek naar een onbekende invalshoek, of de zachtheid van blijmoedige acceptatie.

Zonder verhaalSessie 4:

"Who would you be without your story?" Wat als er helemaal geen verhaal is? Gebeurtenissen neutraal zijn? Je niets, leeg en betekenisloos bent tot je er zelf betekenis aan geeft? Nemen we onszelf en onze verhalen niet te serieus? Wat als we gewoon een onderdeeltje zijn van al dat leeft. Net als een boom, een bloem en tor? Niet meer, niet minder. Wie wil jij dan zijn de komende tijd? Op verrassende wijze krijg je de kans jezelf te (her)vinden.

Toekomst verhaalSessie 5:

We gaan onze gewenste toekomst bestellen, met het vertrouwen dat het nog briljanter manifesteert, dan wij kunnen verzinnen. Met heldere en zuivere intenties geven we vorm aan onze toekomst. Waar liggen jouw waarachtige wensen? Welke keuzes maak je voor nu? Op welke focusgebieden wil jij je richten? We delen onze toekomst met elkaar als afronding van het gevonden Eigen Verhaal.

Ik ben geinteresseerd!Mail mij als je geinteresseerd bent. Mochten er meerdere mensen zijn, dan kunnen we wellicht vast beginnen met een kleine groep.


Overigens is dit ook een mooie serie om samen met je team te doen!