De Appeldag!

Tijd voor je Team

De Appeldagen

Hebben jullie zin om als team, met een frisse blik, te investeren in elkaar en de klus die jullie te klaren hebben? Neem dan een dag de tijd voor een levendige en concrete teamdag. Onze ‘Appeldagen’ zijn teambijeenkomsten waar jullie team van oplaadt of iets aangaat.

Appeldagen zijn eenvoudig en diepwerkend. Verfrissend, veranderkundig en ervaringsgericht. Ze spelen zich af op een buitenlocatie, tussen de (appel-)bomen. Met muziek, vuur, soep en appeltaart.

De Appeldag


Jullie gaan aan de slag met zelfgekozen thema’s, krijgen de tijd om verschillende invalshoeken op elkaar af te stemmen en maken veranderkundige stappen om zo door de (appel)bomen het bos weer te zien. Omlijst met verrassende muzikale samenvattingen van jullie inhoud.

- Hoe gaat het met mij, hoe gaat het met jou?
- Waar zit de energie in ons team en bij welke taken?
- Welke stappen gaan wij zetten?
- Welke laaghangende appels kunnen wij zó plukken?

Frisse blik en focus


Een Appeltje schillen


Soms schuurt het in de samenwerking. Dat kost energie en vraagt eigenlijk om een paar moedige gesprekken. Eerlijk kijken. Begrip vergroten. Keuzes maken. Zware zaken kun je ook met lichtheid behandelen. Na een zorgvuldige voorbereiding, met met een warme kom soep en een troostrijke appelpunt, bijten we samen door een zure appel heen

- Waar willen we een boom over opzetten?
- Welke appeltjes hebben we met elkaar te schillen?
- Door welke zure appels hebben wij heen te bijten?

Zorgvuldig, samen en veiligPraktisch

1 APPELDAG
7 – 70 MENSEN
VERRASSENDE IJSBREKERS, VERANDERKUNDIGE STAPPEN & MUZIKALE SAMENVATTINGEN
KOSTEN €2.500(Exclusief techniek, locatie, catering)
BUITENLOCATIE

MET MARIHUELA BELT | JOKE VAN IJZEREN | MUZIKANT

Iets voor jullie? Bel Joke: 0641575730 of Marihuela 0626248484 of mail: info@holdingspace.eu

De Locatie

De plek van de Appeldagen doet ertoe. Wij werken graag op plekken waar hakken & colbert omgeruild worden voor wandelschoenen & een jas die mag ruiken naar vuur. Waar het binnen behaaglijk is en je buiten op adem kan komen. De plek helpt om met een frisse blik te kijken naar samen werken.

In de loop der jaren hebben we fijne, verscholen, no-nonsens locaties gevonden die bijdragen aan deze teamdag.


We planten een bos

Uit naam van het team worden er na elke Appeldag twee bomen gepland in een voedselbosproject in Nederland en in een herstelproject in het buitenland. Dit doen we in samenwerking met 'Trees for all'

De appeltaarten worden vers gemaakt door 'De goede buur' waar mensen met een verstandelijke beperking, schoolverlaters van het speciaal onderwijs of mensen met een langdurige afstand tot sw arbeidsmarkt de kans krijgen het beste uit zichzelf te halen. En dat proef je!